Finissage Uproot Rotterdam & Rondleiding David Bade

Wouter de Wit

Datum: zondag 21 augustus
Start rondleiding: 15.30 uur | Locatie: Anita van David Bade op Eendrachtsplein | Graag aanmelden
Finissage Uproot Rotterdam: vanaf 17.30 uur | Locatie: Museumpark

BKOR en Sculpture International Rotterdam nodigen u van harte uit voor de finissage van Uproot Rotterdam op zondag 21 augustus in het Museumpark te Rotterdam.

Voordat de ontwortelde beelden uit dit pop-up beeldenpark terugkeren naar hun oorspronkelijke locaties, geven David Bade en Tirzo Martha nog eenmaal een rondleiding langs de sculptuur die zij speciaal maakten voor Uproot Rotterdam, en door hun tentoonstelling All You Can Art in de Kunsthal. Aansluitend is er een hapje en drankje om voor de laatste keer te kunnen genieten van deze bijzondere samenstelling van zeventien kunstwerken in de openbare ruimte! Vanaf maandag 22 augustus wordt er gestart met de ontmanteling van het beeldenpark en zullen de kunstwerken weer terugkeren naar hun oorspronkelijke setting.

Voor de (gratis) rondleiding graag aanmelden via deze link.

Bezoekers van de finissage krijgen op zondag 21 augustus korting op de filmvertoning op de Pleinbioscoop, die van 10 t/m 28 augustus plaats vindt. De film van die avond is The Idol van Hany Abu-Assad. Bij de kassa van de Pleinbioscoop betaalt u die avond € 3,50 in plaats van € 5 door het noemen van de code “CBK Uproot”.

Gerelateerd

Uproot Rotterdam