Datum: zondag 17 april 2022
Tijd: 13.30 tot 16.00 uur
Taal: Nederlands


Wist je dat al meer dan 55 jaar Alexander Calder’s Le Tamanoir (1965)  in Hoogvliet staat? In de tentoonstelling Calder Now, nu te zien in de Kunsthal, is de maquette uit 1963 van dit kunstwerk te bewonderen. Ter ere van deze expositie organiseert BKOR op zondag 17 april van 13.30 tot 16.00 uur voor de tweede keer een kunstwandeling in Hoogvliet met Le Tamanoir in de hoofdrol.

Wandel mee door Hoogvliet voor een verrassende kennismaking langs opvallende kunstwerken van Calder en kunstgenoten zoals Jan Schoonhoven, Ek van Zanten, Dick Elffers, Gust Romijn, Bob Bonies, Chris Elffers en Ian Pieters. We stappen over de dijk, door een woonwijk, via het winkelhart, in de natuur, langs de rivier om kunst en architectuur te zien!

Voor deze wandeling is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meldt u daarom voor 16 april aan via tours@artindexrotterdam.nl. U ontvangt een bevestigingsmail met informatie. Deelname is gratis. En ongeacht het weer; de Calder kunstwandeling gaat door!

Op 29 mei wordt deze kunstwandeling voor de derde keer gewandeld, dus geef het door en zet deze datum alvast in uw agenda!

De tentoonstelling Calder Now is tot en met 29 mei te bezoeken in de Kunsthal.